Opoja.net

Pamje të një elefanti të uritur duke shëtitur në një hotel

Pamje të një elefanti të uritur duke shëtitur në një hotel

Pamja e jashtëzakonshme u filmua nga Ian Salisbury, 68-vjeçar, një udhëzues safari në Zambia, transmeton lajmi.net.

Elefanti endet nëpër hotel, duke ndaluar dhe shikuar një recepsionist në tryezën e përparme, përpara se të vazhdojë rrugën e tij.

Elefanti po shkonte drejt një peme për tu ushqyer. Pavarësisht nga një bollëk pemësh mango në zonë, elefantët shpesh bëjnë udhëtimin nëpër hotel në periudhën tetor deri në dhjetor në kërkim të një peme specifike.

Tre gjenerata të një familje të vetme elefantësh bëjnë udhëtimin vjetor.

Megjithëse ka një numër rrugësh për të arritur tek pemëtaria, ekziston një rrugë e veçantë që favorizon hapat e hyrjes dhe drejtpërdrejt në zonën pritëse të ndërtesës.

Elefantët padyshim kujtojnë nga viti në vit se disa pemë ofrojnë ushqim të bollshëm në periudha të caktuara. /Lajmi.net/

NASA publikon pamjet e uljes së anijes kozmike në Mars

Opoja.net

Kosovarja zyrtarisht në Guinness me flamurin më të madh shtetëror në origami

Opoja.net

Video qesharake: Zbulohet se si ‘votojnë’ të vdekurit në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net