Opoja.net

Pensionohet pas 40 viteve si mësimdhënës, Ziqiri Kolloni përshendetët me nxënësit dhe koleget

Pas 40 vitesh punë sistematike, të palodhshme dhe të përkushtuar në arsim, Arsimtari Ziqiri Kolloni i dha fund karrierës së tij si mësimdhënes.

Sot, ai mbushi 65 vjet, i la nxënësit dhe u pensionua. Udhëheqja e shkollës, kolegët dhe nxënësit e tij, por edhe familjar në një manifestim të organizuar me këtë rastin e pensionimit i dhanë Arsimtarit Ziqiri lavdata dhe mirënjohje për punën që e ka bërë dhe për rezultatet që i ka arritur gjatë këtyre viteve.

293

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

I urojmë shëndet të mirë dhe pensionim të rehatshëm!

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net