Opoja.net

Prishtinasi Ulet Të Pijë Kafe Në Një Ndër Kafenetë E Malishevës, ‘Shokohet’ Kur Shikon Kuponin Fiskal [FOTO]

Lajme
Prishtinasi Ulet Të Pijë Kafe Në Një Ndër Kafenetë E Malishevës, ‘Shokohet’ Kur Shikon Kuponin Fiskal [FOTO]

Është qytet në mes të Kosovës. Ajo kufizohet me qytetet si Drenasin, Klinën, Rahovecin, Suharekën dhe Lipjanin.

Ky qytet është Malisheva.
Pa kaluar nepër territorin e saj, thuajse është e pamundur të shkosh në qendrat kryesore të vendit si në Pejë, Gjakovë, Prizren ose nëse vjen nga përendimi të vendit drejt lindjes për të shkuar në Prishtinë, Mitrovicë e qytete tjera, kjo falë pozitës gjeografike, shkruan Gazeta Konkrete.

Por jo vetëm kaq. Malisheva është prej qyteteve me të lira për të jetuar, një qytetar nga Prishtina është ulur të pijë kafe në një lokal por është habitur me shërbimin, qytetarit në fjalë i është servuar një Makiato pa plum dhe një gotë lëng molle për vetëm 0,50c

Pak kush mund ta besoj një gjë të tillë, por e vërteta është kjo për qytetin e Malishevës.

Sot, vranët dhe reshje të dobëta bore

Merlinda Guraj

Dhjetë vjet ‘Vetëvendosje!’ në Dragash – Kryetari Ibrahim Ajupi kujton ditët e themelimit të Qendrës

Opoja.net

Kryetari i Vetëvendosje!-s në fshatin Kuk: Bëhuni pjesë e revolucionit!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net