Opoja.net

Pritja e Iftarit ne Restaurant ‘DILLI’ e Organizuar nga Vllezrit tan!

Islame Opoja

Disa foto te Organizimit te Iftarit ne Restaurant DILLI !

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash zgjat edhe për pesë ditë konkursin për bursa

Fari Kolloni

Duaja pas namazit dhe fërkimi i fytyrës pas lutjes

Linda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net