Opoja.net

Produktet nga Opoja në Panairin “Blej Shqip” (Video)

Në Prishtinë po mbahet Panairi “Blej Shqip” në rastin e festës së flamurit 28 Nëntori, panairi zgjatë dy ditë më 27 dhe 28 nëntor 2014, në këtë panair po merrë pjesë edhe Meka nga Komuna e Dragashit.

Industri e mishit nga Dragashi MEKA, po prezenton produktet e veta në qënder të Prishtinës. Produkte të ndryshme nga mishi si sugjuk, parizera, vishle etj. Të gjitha keto janë produkte vendore. Në gjatë ditës së sotme  kemi vizituar ketë panair ku njëri nga prezentuesit e Mekës na tregoi për pjesmarrjen, për më shumë ndiqeni videon:

[mom_video type=”youtube” id=”https://www.youtube.com/watch?v=toeOwJ6jd-k”]

562

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net