Opoja.net

Pse muslimanët flasin shumë për ëndrrat?

Pse muslimanët flasin shumë për ëndrrat?

Bota muslimane është botë që fle, andaj është shumë e lidhur me ëndrrat dhe flet për to.
Bota muslimane ndjehet e trishtuar, në vështirësi dhe e pafuqishme për tu përballur me realitetin. Duket e paaftë për të filluar projektin e ringjalljes, zhvillimit dhe reformimit. Mu për këtë shkak ajo ik tek ëndrrat dhe lidhet me interpretimin e tyre.(Selman el-Auda)

TË KAPURIT PËR ADHURIME PAS RAMAZANIT

Merlinda Guraj

NE MUNDEMI EDHE JASHTË RAMAZANI!

Merlinda Guraj

AGJËRIMI I GJASHTË DITËVE TË SHEVALIT – RREGULLA DHE DOBI

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net