Opoja.net

Rihapja e kufijve: Çfarë kushtesh duhet t’i plotësojë dikush për të hyrë në Kosovë?

Kufijtë kosovarë u hapën.

Por, për të hyrë në Kosovë duhet plotësuar disa kushte.

Ata që mësyjnë në shtetin e ri evropian, duhet ti nënshtrohen disa kontrolleve, asaj mjekësore dhe policore për dhënien e informacioneve të detajuara.

Më pas qytetarët që nuk kanë rezultatin e testit për Covid-19 jo më te vjetër se 4 ditë do t’i nënshtrohen masës së vetizolimit, njofton Klan Kosova.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike do të mbikëqyrë vetëm rastet e dyshuara.

Bie ndjeshëm numri i të gjobiturve për shkak të mosrespektimit të masave anti-COVID19

Merlinda Guraj

Paralajmërohen temperatura deri afër 40 gradë gjatë javës së ardhshme në Kosovë

Merlinda Guraj

Autobusi me pelegrinë nga Serbia pasi hyn në Kosovë, kthehet mbrapsht nga Policia

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net