Opoja.net

Rinovim i “Namazgjahit” objektë i vjetër në Opojë

Kuvendi Komunal i Dragashit, në bashkëpunim me një organizatë Suedeze “SHWB”, janë duke rinovuar objektin e vjetër “NAMAZGJAHIN”, që gjendet në afërsi të Bresanës, e i cili në bazë të shënimeve, është ndërtuar para 500 vitesh.

Rinovimi i këtij objekti, do ta pasurojë dhe rigjallërojë trashëgiminë e vjetër kulturore të rrethinës së Opojës. (Opoja.net)

571

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net