Opoja.net

Rrëshqet dhe rrotullohet një automjet

Rrëshqet dhe rrotullohet një automjet

Si pasojë e reshjeve të pandërprera të borës, ngasësit në gjithë vendin po hasin në vështirësi për të qarkulluar me veturat e tyre.

Një aksident si shkak i kësaj gjendjeje ka ndodhur rrugës për në hyrje të Istogut, ku një veturë shihet se si ka dalë jashtë rruge.

Nuk bëhet e ditur për ndonjë të lënduar, ndërsa vlen të theksohet se rrugët në këtë komunë nuk janë mirë të pastruara.

Rrahen tre policë në Prizren, bëhen për spital

Opoja.net

​Zhduket një e mitur në Prizren

Opoja.net

​Paraburgim ndaj dy të dyshuarve që e rrahën një person në Prizren pas një fjalosje në kafene

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net