Opoja.net

Selim Kryeziu: Adem Hoxha në përkrahje të PDK-së në Dragash

Selim Kryeziu: Adem Hoxha në përkrahje të PDK-së në Dragash

Kandidati i LDK-së për Dragashin Selim Kryeziu ka bërë të ditur se gjatë vizitave që ai u ka bërë disa inspektorët e arsimit kanë mbajtur takim me deputetin e Listës serbe Adem Hoxhën i cili është edhe kryetar i komunës paralele të Gorës.

Ky skandal i deputetit Hoxha po përkrahet edhe nga institucionet e arsimit të Kosovës dhe qeveria dhe përbën një skandal të llojit të veçantë, ka shkruar Selim Kryeziu në Facebook.

Ja postimi i plotë i Selim Kryeziut në Facebook

Dje, përgjegjësja për arsimin paralel në Kosovë, bashkë me inspektorët e arsimit, kanë mbajtur takim me drejtorët e shkollave paralele në Vraniç. Bashkë me ta ishte edhe deputeti i Listës serbe, Adem Hoxha, që njokohësishtë është edhe kryetar i komunsës paralele.

Ky është “stili” i z. Hoxha, njëherë sjell ministrin e Repubilekës së Kosovës, z. Pal Lekaj, pastaj sjell zyrtarën e arsimit nga Serbia. Kush e di, ndoshta ndonjë ditë sjell dikënd edhe nga Rusia ai. Kurr si dihet.

Porosia ishte e thjeshtë: Votoni kandidatin e PDK-së, ose do të ndëshkoheni!

E kam thënë në një debat telviziv ” UNË NUK E KAM RIVAL SHABAN SHABANIN, PO BANDAT” Gjithësesi, unë besoj në përcaktimin e qytetarëve, dhe jam i #Lidhur me ta. Jam i bindur se bashkë me ju qytetarë të mirë të Komunës së Dragashit, ne do t’ja dalim.

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Opoja.net

Disa fshatra të Dragashit nesër mbesin pa rrymë

Opoja.net

Ambasadori i Bullgarisë, Hristo Gudjev viziton Komunën e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net