Opoja.net

Sh.M.U. “Sezai Surroi” në Bellobrad sot shënoj ditën e saj

Lajme Opoja

Edhe Sh.M.U. “Sezai Surroi” në Bellobrad sot shënoj ditën e saj
Këtë vit kjo ditë u kremtua me një godinë shkollore të re e moderne dhe me një drejtor të ri, që është shumë ambicioz për ta quar këtë institucion shkollor drejtë sukseseve të reja, të shumta dhe të mëdha.
Pas ceremonisë protokollare u dha edhe një program i pasur kulturor e artistik nga nxënësit e kësaj shkollë.

 960300_567594130022233_2266471414458857773_n 1184829_567594126688900_4210660043371396583_n 10288769_567594110022235_7532008661540889791_n 10305250_567594143355565_4287246433289261609_n 10363725_567594276688885_7251984157679358339_n

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net