Opoja.net

Shaban Shabani, emërton të gjithë drejtorët e rinj në Komunën e Dragashit

Aktuale Opoja
Shaban Shabani, emërton të gjithë drejtorët e rinj në Komunën e Dragashit

Kryetari i ri i komunës së Dragashit, Shaban Shabani, dje ka emërtuar edhe tre drejtor të ri të Drejtorisë dhe kështu ka përfunduar qeverinë komunale, shkruan Opoja.net.

Në bazë të statusit komunal, Komuna e Dragashit ka tetë drejtori, dhe deri më tani kanë qenë të emërtuar pesë drejtorë të Drejtorisë. Pas konsultimeve me partitë politike kryetari i sapozgjedhur i komunës së Dragashit, Shaban Shabani emëroi edhe tre të tjerë drejtori nga komuniteti minoritar, nga tre nënkomitetet e ndryshme politike, dhe kështu e përfundoi emërtimin e drejtorëve.

Drejtorët e emëruar do të fillojnë punën nga 1 shkurt.

“Dje, kam emëruar tre drejtorë të drejtorëve të pakicave, nga tre parti të ndryshme politike entitet. Emërimi është rezultat i marrëveshjeve tona dhe prandaj i respektoj marrëveshjet e koalicionit dhe marrëveshjeve gojore me partitë politike nga Gore, të cilat i kemi përfunduar ose aranzhimet gjatë fushatës parazgjedhore. Natyrisht unë nuk jam në gjendje të bëj gjithçka që kemi qënë rënë dakord menjëherë, por të binden se nuk do të shkelim marrëveshjet e dakorduara, dhe nevojiten disa kushte të favorshme për ti bërë disa gjëra. Siç mund ta shihni sot Komuna kishte një ekip të ri drejtuesish që do të menaxhonin drejtoritë. Drejtorët e sapo emëruar janë një e vërtetë shumë premtuese pa shumë përvojë, por unë shpresoj se do të jetë shumë shpejt për të kompensuar, pasi të gjithë drejtorët e rinj janë të gatshëm të punojnë, tha për portalin “Opoja.net” kryetarit i komuinës së Dragashit, Shaban Shabani.

Drejtorët e sapo emëruar të Drejtorisë janë:
Valon Shbani, Drejtor Financiar,
Erol Bajrami, Drejtor i Administratës,
Vloran Cenaj, Drejtor i Arsimit,
Bean Hadziahan, Drejtor i Kadastrit,
Lirim Hajredini, Drejtor i Kulturës,
Muresel Halili, drejtor i fatkeqësive natyrore dhe ndërhyrjeve emergjente,
Behar Brenoli, Drejtor i Shëndetësisë,
Fejsal Haliloviç, Drejtor i Bujqësisë

Gjithashtu sot, Kuvendi komunal i Dragash mbajti seancën e parë të punës së asamblesë. Në seancën e sotme në Kuvendin e Dragash-it, u zgjodhën anëtarë të aprovimeve të detyrueshme (komisione). Në komisionin për politikë dhe financa u zgjodhën shtatë anëtarë. Bazuar në Udhëzimin Administrativ 03/2014 të lëshuar nga Ministria e Administratës dhe Vetëqeverisjes Lokale, Komiteti për Politikë dhe Financa përbëhet nga: përfaqësues të subjekteve politike të përfaqësuara në Kuvendin Komunal.

© Opoja.net

Loading...

Mos i humb

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net

Kryetarit i komunës së Dragashit Shaban Shabani me një mesazh urimi, me rastin e përfundimit të Ramazanit dhe kremtimit të festës së Fitër Bajramit

Opoja.net

Biznesmeni Piraj: Më shumë se 14 orë pa rrymë, KEDS-i më gënjeu

Opoja.net

Gjatë pandemisë Gjykata në Dragash ka pranuar gjashtë padi dhe tre shkresa tjera

Opoja.net

I plagosuri i Betejës së Kosharës, Samet Ramadani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net