Opoja.net

Shaban Shabani uron qytetarët për dhjetëvjetorin e pavarsisë

Shaban Shabani uron qytetarët për dhjetëvjetorin e pavarsisë

Të nderuar qytetarë! Në përvjetorin e dhjetë të pavarësisë së Kosovës ju uroj nga zemra këtë ditë të shënuar!
Rrugëtimi i shtetit tonë ishte i gjatë dhe i mundimshëm, por sot fatmirësisht ne jetojmë të lirë dhe të pavarur.
Në vitet e ardhshme mbetet qenësore që Kosova por gjithashtu edhe komuna jonë të vazhdojë rrugën e prosperitetit dhe zhvillimit të gjithanshëm. Besoj se do ia dalim së bashku. Gëzuar 10 vjet shtet!

Vaktia e Ramazanit 2021 – 1442 h.

Opoja.net

Xhamitë mbahen të hapura këtë Ramazan

Opoja.net

Fillon vaksinimi në Dragash – Drejtori i QKMF-së e merr i pari

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net