Opoja.net

Shehiku nga Bresana i Opojës

Lajme Opoja

Klan Kosava për festen e fitër Bajramit ka qëndruar në fshatin Bresan, ku nder të tjera ju ka ra në sy një njeri i cili për nga pamja duket  si shehik i mbreterve të arabisë.

Xhevat Ahmeti është banorë i Bresanës ai jetonë në Austri mirpo shumë për qefi e ka keto tesha, ai gjatë jetës së tij ka qënë dy herë ne QABE dhe e preferon ketë veshje. Ai në qdo ceremoni familjare vishet me keto rroba. Për fshataret e tij ai është shumë i njohur madje e njohin edhe tërë Opoja.

Gjamia e Bresanës e cila konsoiderohet me e madhja ne vend kontribut të madhë ka dhenë edhe haxhi Xhevati.

 

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash zgjat edhe për pesë ditë konkursin për bursa

Fari Kolloni

Laurat Krasniqi: LDK-në nuk e kam përfshirë në skandalin e punësimeve, sqaroni problemet me partnerët e koalicionit

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net