Opoja.net

Shërbimi Pronësoro-juridik i Dragashit me telashe

Dragash, 26 Prill – Kryesuesi i KK-së Shaban Shabani se deri tashti kan qenë të fokusuar në harrtimin e një rregullore për mbatjen e ambijentit e cila është miratuar në seancen e fundit, ndersa shumë shpejt pritet edhe hartimi i rregullores së punës se SHPJ-së.

Mungesa e një rregullore për mirmbatjen e pasurisë shoqerore në afersi të fshatrave në nivel kshillash dhe në disa pengesa të natyres organizative. Pronësor Juridiko e kan berë të mos jetë efikas, kan theksuar zyrtar te kesaj zyre./Opoja.Net/

573

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net