Opoja.net

Shtëpitë në të cilat nuk hyjnë as nuk dalin melekët

Prej shtëpive në të cilat nuk hyjnë as nuk dalin melekët janë edhe këto:

 • Shtëpitë në të cilat ndërpriten lidhjet familjare.
 • Shtëpitë në të cilat i bëhet shirk (idhujtari) Allahut të Plotfuqishëm.
 • Shtëpitë në të cilat hahet dhe shpenzohet pasuria e jetimëve.
 • Shtëpitë në të cilat ndodhet qeni.
 • Shtëpitë në cilat vazhdimisht shahet:: Allahu, xhamia, dielli, të vdekurit etj.
 • Shtëpitë në të cilat nuk e përmendet Allahu i Plotfuqishëm (namaz, dhikër etj.)
 • Shtëpitë në të cilat ka fotografi të njerëzve dhe kafshëve dhe statuja.
 • Shtëpitë në të cilat bëhet pa dëgjueshmëri ndaj prindërve.
 • Shtëpitë në të cilat familja ushqehet nga kamata.
 • Shtëpitë në të cilat konsumohet alkooli.
 • Shtëpitë në të cilat personi që ka nevojë për gusul (qoftë nga cikli mujor apo nga marrëdhëniet intime) nuk lahet për një kohë të gjatë.

Përkthim: Miftar Ajdini

586

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net