Opoja.net

Sot ne Opoje,Akademik Isa Mustafa

Sot ne Opoje,Akademik Isa Mustafa me bashkepunetor shpalosi programin per turizem, bujqesi dhe blegtori. Shkruar nga Bexhet Xheladini /Opoja.net/

584

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net