Opoja.net

Therja e kurbanëve për festën e Bajramit në Dragash

Më 25 shtator 2015, në shenjë adhurimi për festën e Kurban Bajramit, Kryesia e Çështjeve Fetare e Turqise (Diyaneti) përmes Ambasadë Turke në Prishtinë, Zyra për Çështje Fetare (Din Hizmetleri Müşavirliği) në mbarë Kosovën e edhe në Dragash Shpërndau mish kurbani për qytetaret dhe fshataret e kesajë komune, shkruan Opoja.net.

Shpërndarja u bë në zonën e Gores; Restelicë, Kërstecë, Rapcë e Epërme dhe Poshtme etj. Si dhe në zonën e Opojës; Kuk, Kuklibeg, Bresanë, Blaç.

Therja e kurbanëve u realizua në Bresanë tek kasapi i fshatit “Hala” nën kujdesinë e sekretarit te zyrës së Diyanetit nē Prishtinë Zymer Ramadani. (Opoja.net)

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net