Opoja.net

Trafo, kabllo dhe shtylla të reja për Pllajnikun e Dragashit

Shtatëdhjetë konsumatorë të fshatit Pllajnik të Dragashit kanë përfituar rrjet të ri energjetik nga KEDS-i.

Naim Arapi, menaxher për projekte në KEDS tha se në kët fshat janë ndërruar 38 shtylla të tensionit të ulet, si dhe është vendosur një trafo e re 400 kvA (kilovolt Apmer).

84
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

“Konsumatorët në këtë fshat deri më tash janë furnizuar me trafo 160kVA (kilovolt Apmer), ndërsa tash ata furnizohen me një trafo të re 400 kvA(kilovolt Apmer)” tha Arapi.

Banorët e fshatit Pllajnik, ndërkaq shprehen të lumtur për investimet e KEDS-it.

Abaz Çengaj tha se me këtë investim, jo vetëm që është stabilizuar rryma elektrike, por është eliminuar edhe rreziku nga kabllot e vjetra.

“Tash janë kabllot e izoluara dhe fshatarët nuk kanë frikë nga djegia”, shprehet ai.

Çengaj, i cili me profesion është krijues i letërsisë shqipe, shprehet i kënaqur me kualitetin e punës, që është bërë nga KEDS-i.

Edhe menaxheri i projektit në KEDS Naim Arapi tha se ky projekt ka përfunduar suksesshëm.

Ai falënderon banorët e këtij fshati, për bashkëpunimin që kanë treguar gjatë kryerjes së punimeve.

“Ky projekt ka përfunduar ashtu siç ishte parashikuar. Ne falënderojmë banorët e këtij fshati për bashkëpunimin që kanë treguar në vendosjen e shtyllave, ndërrimin e kabllove dhe vendosjes së trafos së re”, përfudoi Arapi.

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto