Opoja.net
Meka Mish

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani me rastin e festës së Fitër Bajramit

Të nderuar qytetarë të komunës së Dragashit, bashkatdhetarë dhe bashkëvendas tanë!

Me rastin e përfundimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, muajit të përkushtimit dhe sakrificës fizike dhe shpirtërore, ku për një muaj treguat një nivel të lartë të përkushtimit, më lejoni të ju përcjell urimet më të sinqerta për festën e Fitër Bajramit, me dëshirën më të madhe që agjërimi, adhurimet dhe të gjitha aktivitetet tuaja gjatë Ramazanit, të jenë pranuar nga ana e Zotit të madhërishëm dhe ato t’ju shpërblehen me të mirat e dëshiruara nga ana juaj!

Të përpiqemi të gjejmë sa më shumë arsye për të qenë më afër njëri-tjetrit, për të vazhduar bashkëpunimin edhe mëtej gjatë vitit. Na presin shumë punë për të bërë. Sigurisht, bashkërisht do të arrijmë më shumë.
Le të mbretërojë festa në familjet e çdonjërit, përfshirë dhe kategoritë sociale të vendit tonë, si skamnorët, jetimët, të sëmurët e vendit tonë.

Le të jetë ky Bajram i pëbashkët për të gjithë me dashuri ndërvëllazërore dhe respekt të ndërsjellë!

Čestitke gradonačelnika Shaban Shabani povodom praznika Fitr Bajrama.

Dragi građani Dragaša, naši sunarodnici i sugrađani!

Povodom kraja svetog meseca Ramazana, meseca posvećenosti, fizičkog i duhovnog požrtvovanja, prilikom kojeg ste meseca pokazivali visok nivo predanosti, dopustite da vam prenesem najiskrenije čestitke povodom prazniku Fitr Bajrama, sa najvećom željom da vaš post, ibadeti i sve vaše aktivnosti tokom Ramazana, budu primljene od strane Uzvišenog Boga i budete nagrađeni željenim blagoslovima!

Da težimo pronalasku što više razloga da budemo bliži jedni drugima, da nastavimo saradnju tokom godine. Mnogo posla čeka na nas. Naravno, zajedno ćemo postići više.

Neka radost i svetkovina vlada u porodicama sviju nas, u porodicama svih socijalnih kategorije naše zemlje, siromašnih, siročadi, bolesnike naše zemlje.

Neka ovaj Bajram bude zajednički za sve nas sa međubratskom ljubavlju i uzajamnim poštovanjem!

Mos i humb

Disa nxënës të ‘Ruzhdi Berishës’ provojnë veten në arte mediale (Video)

Fari Kolloni

Edhe ‘demokratët’ e Dragashit në Konventën Festive të PDK-së në Prishtinë

Fari Kolloni

Në Dragash u zhvillua turneu i Pehlivanëve

Opoja.net

Konfiskohen disa lopë në Restelicë, u futën ilegalisht brenda Kosovës

Fari Kolloni

Kryetari Shabani: 15 Qershori ditë shprese e gëzimi, kur nga Komuna jonë u larguan forcat serbe

Fari Kolloni

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2019 në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net