Opoja.net

Ushtria amerikane trajnon FSK-në për përdorimin e mjeteve të blinduara ushtarake

Ushtria amerikane trajnon FSK-në për përdorimin e mjeteve të blinduara ushtarake

Ushtria amerikane dje ka trajnuar FSK-në në përdorimin e automjeteve të blinduara ushtarake.

Ambasada e ShBA-së në Prishtinë, ka njoftuar se ky trajnim përkrah FSK-në në trancizionin e saj 10 vjeçar të transformimit drejt ushtrisë.

“Dje ushtria amerikane bëri të mundshme  trajnimin për vozitje dhe familjarizimin e mekanikës në Automjetin e Blinduar Ushtarak M1117. Ky trajnim mbështet tranzicionin e kujdesshëm 10-vjeçar të  FSK-së. Drejtuesit e FSK-së tani do të ndërtojnë një plan trajnimi që ofron mundësi të rritura të transportit për njësitë e sigurisë”, njofton ambasada.

Pse autostradat e Kosovës janë pa pagesë?

Opoja.net

Mërgimtarët kthehen në shtetet ku jetojnë, kolona vetëm në Merdare

Opoja.net

Ministria e Infrastrukturës kërkon që sonte të ketë kujdes të shtuar në trafik

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net