Opoja.net

Vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS-i përmes një kumtese për media ka njoftuar për vendet të cilat nuk do të kenë rrymë ditët e ardhshme, përcjell Opoja.net

Më 12.06.2017 në NS 35/10 kV Sharr-Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresana prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restorant Opoja.

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net

Komuna e Dragashit lëshon tre oborre të shkollave për shërbime të mërgimtarëve

Opoja.net

Urimi i kryetarit Shaban Shabani me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net