Opoja.net

Zëri i ilahive në xhaminë e Bresanës

Të gjithë sebashku me grupin e ilahive dhe kasideve, që e relaksion shpesh herë xhematin e xhamisë së Bresanës, me zerin e tyre melankolik./Opoja.Net

571

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net