Opoja.net

Zhduket një vajzë në Prizren

Zhduket një vajzë në Prizren

Një qytetar nga Prizreni ka raportuar në Polici për zhdukjen e vajzës.

Sipas ankuesit, vajza e tij është larguar nga shtëpia më 4 mars dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Policia po e trajton rastin si person i zhdukur.

Mbi 10 mijë persona kanë marrë vaksinën anti-Covid

Opoja.net

Kur do të lejohen dasmat në Kosovë?

Opoja.net

Vitia premton: Hoteleria dhe gastronomia hapen më 18 prill

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net