Opoja.net

Zhgjidhet kryetari i rinisë demokratike në fshatin Bresanë

Sot me datë 21.04.2018 në Komunen e Dragashit saktësisht në fshatin Bresanë janë mbajtur zgjedhjet në kuader të Rinisë Demokratike ku i pranishem ishte edhe kryetari i Partisë Demokratike z. Kadri Veseli për ti ndjekur nga afër këto zgjedhje, kryetari premtoi zhvillim dhe avancim për rinin tonë si dhe kërkoi që gjithmon të jemi të bashkuar.
Ndersa në kuader të zgjedhjëve, kryetar për rinin e fshatit Bresanë me një mbështeje dhe përkrahje shumë të madhe nga ana e të rinjëve u zgjodh Rijad Haliti.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net