Opoja.net

25 ton mbeturina më pak në Dragash fal inciativës “Ta pastrojmë Kosovën”

25 ton mbeturina më pak në Dragash fal inciativës “Ta pastrojmë Kosovën”

Inciativës “Ta pastrojmë Kosovën” sot i jan bashkangjitur në mënyr të organizuar të gjitha institucionet brenda komunes së Dragashit në bashkpunim me Bashkësin Islame në Dragash e me
organizatën rinore Avoko.

Kësaj inciative I jan bashkuar të gjitha shkollat e komunes duke e shëndërruar ketë inciativ në një aksion masiv për pastrimin e ambientit. Ky organizim njihet si një nder organizimet më të mëdha të keti lloji në vitet e fundit. Inciativa e sotme ka përfshire pastrimin e të gjitha fshatrave të Opojes dhe Gorës, pastrimin e qytezez së Dragashit së bashku me të gjitha objektet shkollore e institucionale duke përfshir edhe rrugën me relacion Dragash – Trokan, ky aktivitet cilësohet si një aktivitet i sukseseshëm I cili do të vazhdoj deri me 15 dhjetor e ku do të behet edhe pastrami I objekteve kluturore historike, lumenjëve e edhe deponive ilegale të mbeturinave të ngurta.

Duke u bazuar në të dhënat e marra nga kompania Eko Regjioni nga kjo inciativ sot janë tubuar rreth 25 tonë mbeturina një numer ky I cilesuar tejet pozitiv nga ana e organizatorëve.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net