Në realitet, vlerësimi IP68 do të thotë që telefoni juaj me siguri do t’i mbijetojë një rënie aksidentale në tualet/pishinë/lum dhe do të jetë mjaft i sigurt “vallëzimi në shi”. Ju ndoshta mund ta lani telefonin tuaj me ujë të ngrohtë herë pas here. /Telegrafi/