Opoja.net

Afaristi Burim Piraj njofton se ka hasur në një bombë të pa shpërthyer

Afaristi Burim Piraj njofton se ka hasur në një bombë të pa shpërthyer

Afaristi i njohur nga Plava Burim Piraj, ka njoftuar qytetarët se te vendi i quajtur Uji i qetë kanë hasur në një mjet të pashpërthyer.

Kujtojmë ky vend është mjaft i preferuar nga vizitorë të shumtë nga vise të ndryshme të Kosovës por edhe nga turistë të huaj.

Postimi i afaristit Burim Piraj

Sot në bjeshkët e Sharrit në vendin e quajtur Uji i qetë e kemi has një mjet që dyshohet të jetë bombë e pa shpërthyer. Më poshtë janë fotot dhe koordinatat se ku është saktësisht ky mjet.
I lutem publikisht organeve kompetente të merren ne eliminimin e këtij mjeti.
Unë jam në dispozicion për çfarëdo informate në lidhje me këtë mjet.

Vaktia e Ramazanit 2021 – 1442 h.

Opoja.net

Xhamitë mbahen të hapura këtë Ramazan

Opoja.net

Rrahen tre policë në Prizren, bëhen për spital

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net