Opoja.net

Personazhe

Innovation: Burim Piraj (video)

Opoja.net
“Innovation” është rubrikë e përjavshme e “Gazetës Observer”, ku përmes intervistave në formë pyetësori me personalitete nga bota e ekonomisë: ekspertë, hulumtues, biznesmen, përfaqësues të...
Loading...

EDHE NJË OPOJAN DOKTOR I SHKENCAVE!

Opoja.net
Bashkëvendësi Mërgim Mestani sot (29.10.2018) në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit “Hasan Prishtina”, përpara anëtarëve të komisionit: prof.ass.dr. Xhavit Ramadani (kryetar), prof. dr....
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net