Opoja.net

Vëllezërit Sylejmani arrijnë suksese me restaurantin e tyre në Austri, për ta shkruajnë edhe gazetat austriake

Vëllezërit Sylejmani nga fshati Zaplluxhe e Opojës të cilët jetojnë në Bludenz të Austrisë që në vitin 2015 hapen restaurantin e tyre ETNA PIZZA kanë treguar mjaft suksese duke fituar disa qmime në këtë qytet të Austrisë gjithashtu edhe një qmim të përgjithshëm në shtetin Austriak. Së fundi atyre ju është dhënë një hapsirë tjetër për të rritur shërbimin e tyre me hamburger. E për këtë shkruajnë edhe mediat në Austri, shkruan Portali Opoja.net.

Një bar i ri Burger është së shpejti për të zgjeruar ofertën gastronomike në qendër të Bludenz dhe për të kaluar në ish-“Katzawinkel” në cep të Rathausgasse-Herrengasse.

Tre vëllezërit Muhmet, Memet dhe Hylki Sylejmani janë shumë të aftë – dhe shumë të suksesshëm. Shërbimi i tyre i ofrimit Etna-Pizza, i themeluar në vitin 2015, tashmë është dhënë tre herë, kështu që ata ishin fituesit e shërbimit më të mirë të ofrimit në Bludenz dhe zonën përreth, si dhe një çmim të gjerë në Austri. Shërbimi juaj bën përshtypje me miqësi, çmime të favorshme dhe sigurisht një shpërndarje të shpejtë. “Ne jemi pyetur shumë herë nëse nuk duam të zgjerojmë ofertën tonë. Nënkryetari i bashkisë Mario Leiter atëherë kishte idenë të gjente një bar të burgerve. Ai ishte shumë i dobishëm në gjetjen dhe hartimin, “shpjegon Hylki Sylejmani.

Një bar Burger përfshin të dy zonën gastronomike dhe një bar. “Ne duam të ofrojmë burgers shumë të veçantë, me bukë të bërë në shtëpi, salcat dhe burgerët janë të bërë në shtëpi”, shton Sylejmani. Restauratorët inovatorë blenë ish-“kafenenë e lartë” ose “Katzawinkel”, siç quhej kafeneja më vonë. Për një vit, u dha autorizimi për hapjen e një bar-burger, kjo tani është dhënë dhe vëllezërit filluan tashmë me riorientimin. Kështu, do të instalohet një sistem i ri i ventilimit dhe shufra ekzistuese do të përshtatet me kërkesat e ndryshuara. Ndërtesa e zyrës fqinj u ble edhe nga vëllezërit Sylejmani.

Shërbimi i ofrimit të picave Etna ekziston akoma. “Ne kemi kaq shumë reagime të shkëlqyera saqë jemi shumë të lumtur. Ne na pëlqen të punojmë në këtë profesion. Vendi i ri është një sfidë e re, emocionuese për të gjithë ne. Ne mezi po e presim atë, “pajtohen të tre vëllezërit. /Opoja.net/

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net