Opoja.net

Ramazan Fetahu sjellë botimin e radhës “Filozofia morale e Farabiut”

Personazhe

Ramazani Fetahu është një teolog dhe filozof nga treva jonë, Opoja, saktësisht nga fshati Kuk.

Shkollen Fillore e ka kryer në vendlindje, ndërsa të mesmen në “Medresenë Alaudin” në Prizren. Pastaj në periudhën 2013-2016 ka përfunduar Bachelor-in në “Shkenca Islame” 2013-2016, për të vazhduar me Master në “Filozofi Sociale” në periudhën 2016-2018. Aktualisht ndjek studimet e doktoraturës në drejtimin “Filologji Orientale” pranë Universitetit të Tetovës.

Në vazhdën e shkrimeve të tij, në vitin 2012, kishte botuar librin me ese, të cilin e kishte titulluar “Ecja ime”. Ndërsa së fundmi ka botuar librin “Filozofia morale e Farabiut”, libër të cilin mund ta gjeni në Panairin e Librit në Prishtinë nga data 5-10 qershor.

Mos i humb

Innovation: Burim Piraj (video)

Opoja.net

Shuhet Dr. Hidajet Lutfiu, njëri nga pionierët e Kirurgjisë Prizrenase

Opoja.net

Edhe një Opojan Doktor i Shkencave Besim Myrtezani

Opoja.net

Inxhinier i pylltarisë Naim Ramadani

Opoja.net

Emra Opojanesh që nuk harrohen, Ymrije Beqaj

Opoja.net

Përkujtojmë dëshmorin e kombit, Vahidin Hajrizi nga Kuklibegu

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net