Afirmoje të vërtetën dhe ndihmoju atyre që ju është bërë padrejtësi

Kushtrim Guraj Kushtrim Guraj Artikuj

Dr. Šefik Kurdić

Le ta shfrytëzojmë rastin që të vërtetën
ta afirmojmë, kurse gënjeshtrën dhe të pavërtetën ta zhvlerësojmë.

Njerëzit e mençur kanë thënë: Përmbahuni
të vërtetës dhe sinqeritetit! Kurdoherë që mendoni se ajo mund t’ju lëndojë, ajo
do t’ju sjellë dobi!Kujdes nga gënjeshtrat dhe josinqeriteti! Kurdoherë që
mendoni se ajo mund t’ju sjellë dobi, ajo do t’ju lëndojë!

Vetëm bëjeni atë që mundeni!

Sa e trishtuar dhe e shëmtuar është
gjendja e njerëzimit sot: e vërteta është bërë e pavërtetë – e pavërteta e
vërtetë; përfituesit pa u ndëshkuar përfitojnë – kurse njerëzit e ndershëm
vuajnë dhe diskreditohen.

A ka dikush që dëshiron
t’ia rikthejë krenarinë dhe dinjitetin njeriut dhe komunitetit?!

Patjetër që ka! A je ti njëri prej tyre?!

Nëse je, dhe për këtë nuk kam asnjë
dyshim, atëherë zgjohu dhe ofro diçka: afirmoje të vërtetën dhe zhvlerësoje të
pavërtetën; përçmoji përfituesit dhe mashtruesit, kurse ndihmoji ata të cilëve
ju është bërë padrejtësi, dhe të cilët janë diskredituar vetëm sepse e duan të
vërtetën dhe duan ta promovojnë harmoninë në këtë botë.

Vetëm këtë bëje – domethënë, bëjeatë që
mund ta bëshnë këtë moment – dhe së shpejti do të shohësh ndryshime.

Përkthim: Miftar Ajdini

(Islampress)

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-