Opoja.net

AKK-ja lë në baltë Komunën e Dragashit

AKK-ja lë në baltë Komunën e Dragashit

Kryetarit të komunës së Dragashit, Salim Jenuzi duket se do t’i dalë punë me banorët e tre fshatrave të kësaj komunë të cilët janë duke e pritur kubizmin e lagjeve ku ata jetojnë.

Agjencia Kundër Korrupsionit i ka kërkuar komunës së Dragashit që të mos i nënshkruaj tre kontrata me tre operator lidhur me shtrimin e rrugëve me kubëza.

AKK ka adresuar në këtë komunë disa opinione rekomanduese duke i quajtur operatorët e papërgjegjshëm, raporton Gazeta Fjala. “…Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Dragashit anulimin e procedurave të tenderimit”Kubëzimi i rrugëve në fshatin Vranishtë”, thuhet në rekomandtimin e AKK., përciellë Opoja.net.

Poashtu AKK këtkon nga komuna e Dragashit anulimin e procedurave të tenderimit”Zgjerimi i rrugës në fshatin Kuklibeg, poashtu edhe anulimin e tenderit “Kubëzimi i rrugëve në fshatin Orqushë”.

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net