Opoja.net

Aksioni “Ta pastrojmë Kosovën” sot në Dragash

Lajme Opoja
Aksioni “Ta pastrojmë Kosovën” sot në Dragash

Dragash, 24 maj 2016 – Ky aksion ka filluar sot në ora 10:00 në komunëne Dragash, dhe ka vazhduar nëpër të gjithë fshatrat e kësaj Komune. Pjesëmarrës në këtë aksion kanë qënë 600 të rinjë të Komunës së Dragashit kryesisht nxënës.

Pjesë e këtij aksioni janë edhe aktivistët e Qendrës Rinore “Avoko” të komunës së Dragashit. Fushata po bëhet në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit në Komunën e Dragashit, Policinë e Dragashit, Eko -Regjioni etj.

Koordinator për Dragash ta pastrojmë Kosovën, Jeton Qengaj tha për Opoja.net se ky aksion po fillon nga qytetza e Dragash për të vazhduar me të gjithë fshatrat e kësaj komune.

Ndërsa, sipas menaxherit të Ekoregjionit, Nexhat Isufit janë grumbulluar 4.5 ton mbeturina gjatë ditë së sotme.

© Opoja.net

Të gjithë aktivistët "Ta Pastrojmë Dragashin"Hajri Ramadani - Drejtori komunal i Arsimit në Dragash

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net

Rezultatet e fundit: Një i vdekur nga Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Aktivistët e VV-së në Dragash i gëzohen fitores në Podujevë, shpresojnë ta mundin LDK-në edhe në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net