Opoja.net

Aktiviteti i parë i kryetarit Shabani, pas pranimit të detyrës

Lajme Opoja
Aktiviteti i parë i kryetarit Shabani, pas pranimit të detyrës

Një ditë pasi u betua si kryetar i komunës së Dragashit, Shaban Shabani kishte aktivitetin e parë në këtë detyrë.

I pari i Komunës tonë mori pjesë në ngjarjen përmbyllëse të projektit “Vepro mençur” e organizuar nga Qendra Rinore Avoko.

“Vepro mençur” është projekt në kuadër të programit E4E dhe është i financuar nga USAID dhe i mbështetur nga -ATRC-.

Gjatë prezantimit të punës 9 mujore në kuadër të këtij projekti, veçanërisht “Plani i veprimit rinor lokal” foli edhe kryetari Shabani i cili u zotua se do te mbështes te rinjtë e Komunës sonë./Opoja Sot

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net