Opoja.net

Alarmi në BQK, del në vendngjarje zëvendësguvernatori

Një alarm në Bankën Qendrore të Kosovës është lëshuar dy herë para pak çastesh.

Si rezultat aty ka shkuar edhe zëvendësguvernatori i bankës, Sokol Havolli.

71

Cila mendoni së është më e mira për daljen nga krizën energjetike ?

Krisja e alarmit, siç mëson Front Online, ka mobilizuar Policinë.

Pjesëtarë të saj të shumtë kanë shkuar menjëherë në ndërtesën e këtij institucioni.

Front Online mëson se ata ndodhën brenda dhe se së bashku me sigurimin e BQK-së po patrullojnë nëpër hapësirat e brendshme të objektit. Deri tash ekipet policore nuk kanë hasur në diçka të dyshimtë.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net