Opoja.net

Ambasada Amerikane në mbështetje të komunitetit jo-shumicë

Zëvendës-shefja e misionit amerikan në Kosovë, Colleen Hyland e shoqëruar nga përfaqësuesit e OSBE-së, sot do të vizitojnë komunën e Dragashit, ku do t’u drejtohet të pranishmëve për të konfirmuar mbështetjen amerikane për komunitetet jo-shumicë në fushën e arsimit, luftës kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe fuqizimin e gruas, në veçanti në fushën e të drejtës në pronë.

Ngjarja mbahet në njërin nga restaurantet në këtë komunë.

547

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net