Opoja.net

Ambasadori i Turqisë dhe Shqipërisë vizituan KK- në Dragash

Lajme Opoja
Ambasadori i Turqisë dhe Shqipërisë vizituan KK- në Dragash

Kryetari i Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi priti në takim pune Ambasadorin e Turqisë dhe Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, ku u bisedua për bashkëpunim edhe më të madhë se deri më tani, shkruan Opoja.net.

Shaban Shabani: Dhuna në familje rrezikon paqen

Fari Kolloni

Covid-19 në Dragash, sot dy të infektuar

Fari Kolloni

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net