Opoja.net

Andi sjell këngën e re “Engjell” (Video)

Andi sjell këngën e re “Engjell” (Video)

Andi Spahija sot ka bërë publike këngën e ti më të re të titulluar “Engjell”.

Hiti i ri vjen pas një suksesi mjaftë të madh që e ndjeku Andin në vitin 2017, vit në të cilin këngëtari në fjalë solli për ndjeksit e ti dy hiti mjaftë të dëgjuar: Ftoft dhe 1 Përshendetje.

Sic edhe pritej Andi po vazhdon të sjellë hite të reja dhe gjithman po kujdesët të jetë sa më afër ndjekësve të tij duke ju sjellur hite të reja.

Hiti e ri “Engjell” është realziar nga: Lyrics : Andi, Video by : GencBiggyImage, Produced by : Lyric Master ( HD Studio ).

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net