Opoja.net

Apel nga Këshilli i fshatit Zaplluxhë!

Lajme Opoja

Një njoftim për të gjithë prindërit si dhe nxënësit e fshatit Zaplluxhe me qen se tani më jemi hyrë në sezonin Dimëror dhe ku tek ne fillon me herët se në shumë vende të tjerë të Kosovës andaj ne si këshill i fshatit jemi të obliguar të ju njoftojmë.

Në këto ditë Dimeri ju lutemi të gjithë nxënësve që të cilët përshkojnë udhën qdo ditë për në shkollë si dhe prindërve të tyre që të kenë kujdes të shtuar se në fshatin tonë janë shtuar më të madhe Qentë endacakë që të cilët enden rrugëve dhe herë pas here ata përpiqen që edhe të ju sulmojnë e veçanërisht tek fëmijët e vegjël.
Ky njoftim është i paraparë jo vetëm për banorët e fshatit Zaplluxhe por edhe për të tjerat lokalitet ku gjendja është pothuajse e njëjta si tek ne.

Sa paguhen kosovarët në Gjermani dhe Zvicër?

Merlinda Guraj

Krasniqi: Vetëm vaksinimi i përgjithshëm ndikon në menaxhim të pandemisë COVID-19

Merlinda Guraj

Sot, vranët dhe reshje të dobëta bore

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net