Opoja.net
Meka Mish

“Arti-Spahiu” kompania që po bën emër për pastërti

Kompania “Arti – Spahiu”, bën pastrimin e shtëpive, banesave, zyrave, shkallëve dhe xhamave, po ashtu bën mirëmbajtjen e oborreve dhe përkujdesjen e kopshteve.

Image may contain: one or more people

Natyrisht, duhet ta keni menduar pastrimin në ambientet ku punoni dhe jetoni ngase koha nuk ju premton. Për këtë i ka të gjitha kapocitetet Kompania “Arti-Spahiu”.

No automatic alt text available.

Kjo kompani për herë të parë është hapur në Rahovec, ndërsa tani është edhe në Prizren.
Kapacitetet për ofrimin e këtyre shërbimeve po zgjerohen së fundmi edhe në Komunën e Suharekës.
Për më shumë informacione, mund të kontaktoni në këta numra të telefonit:
+41764098137; +37744339022 dhe +37744100522.
Po ashtu në këta numra mund të kontaktoni edhe përmes aplikacionit Viber.

No automatic alt text available.

Mos i humb

MOBILERIA “ COLI DEKOR”, FAL FUNKSIONIMIT TË SUSKESSHËM, HAPI EKSPOZITUREN E SAJ TË RE NË BREZNE TË DRAGASHIT

Opoja.net

Nga janari tatim për pronën bujqësore e pyjore

Opoja.net

Njoftim – Ky është linku përfundimtar për IP-in e RTV Pendimit

Opoja.net

Agjencia për Ndihmë Juridike Falas edhe në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Mbahet manifestimi letraro-kulturor ‘Sofra e Ymer Prizrenit’

Opoja.net

Agjencia kreative e dizajnit “Rraha Design” më afër klientëve me dizajn të ri

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net