Opoja.net

Asambleisti Naser Myrtezani: Shqetësimet e qytetarëve nuk po merren parasysh

Opoja
Asambleisti Naser Myrtezani: Shqetësimet e qytetarëve nuk po merren parasysh

Sot në Dragash po zhvillohet Seanca e gjashtë me radhë, e jashtëzakonshme, e Kuvendit Komunal, ku po diskutohet për draftin e Kornizës Afatmesme Buxhetore të Komunës për vitet 2020-2022.

Asambleisti i LDK-së, Naser Myrtezani, ka shprehur shqetësimin e tij në lidhje me mungesën e debateve publike me qytetarë të Komunës së Dragashit, duke theksuar se pjesëmarrja e ulët e qytetarëve është pasojë e injorimit të halleve të tyre nga pushtetarët komunalë.

“Unë, t’ju them të drejtën, personalisht mund ta bie një autobus prej Zaplluxhës me qytetarë, të ua mbushi sallën. Herën e parë, kur kemi qenë, kemi qenë pesë përfaqësues të Zaplluxhës. Kanë bërë edhe propozime, mirëpo çka me ardhë ata, shpenzojnë kohë ata qytetarë, harxhojnë para, e humbin ditën, bëjnë propozime dhe nuk merren parasysh”, ka thënë ndër të tjera asambleisti Myrtezani./Opoja.net

 

Loading...

Mos i humb

Kur do të ndërpritet mësimi paralel në shkollat e Gorës së Sharrit?

Opoja.net

Dhjetëra familje në Dragash janë mbështetur me pako ushqimore nga “Shoqëria e Bashkuar”

Opoja.net

Kampioni i tenderëve: Ish-kandidati i PDK-së fiton 21 tenderë në Dragash

Opoja.net

Aktivitetet për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtit

Opoja.net

Rruga Pllajnik – Xërxe nuk është hapur asnjë hërë këtë dimër nga komuna, për hapjën e saj u kujdesën vetë banorët nga fshati Pllajnik

Opoja.net

Përfundoi faza e dytë e turneut me nxënës dhe arsimtarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net