Opoja.net

Auditori gjen parregullsi në pasqyrat financiare të administratës

Lajme Opoja
Auditori gjen parregullsi në pasqyrat financiare të administratës

Dragash, 19 korrik 2016– Zyra e Auditorit të Përgjithshëm ka gjetur mangësi të shumta në pasqyrat financiare të Komunës së Dragashit për 2015. Në raportin e Auditorit…

Auditori ka theksuar se procesi i përgatitjes së pasqyrave vjetore financiare menaxhohet në mënyrë jo të duhur, me dobësi në përgatitjen dhe prezantimin e tyre, shkruan sot “Koha Ditore”. Edhe procesi i vetëvlerësimit, sipas auditorëve nuk është kryer nga komuna.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Auditorët kanë gjetur se në kontratën “Furnizim me karburant për nevoja të komunës” nuk ka kontroll nga administrata nëse çmimet janë të bazuara nga çmimet e bursës ashtu siç parashihet në kontratë, derisa në kontratën “Zgjerimi i rrugës, furnizimin me zhavorr, ngjeshja e trupit të rrugës, hapja e kanaleve anësore” në vlerë prej 17 mijë eurosh mungon plani i menaxhimit të kontratës. E te kontrata “Furnizimi me pajisje të teknologjisë informative” në vlerë prej 9 mijë e 820 eurosh nuk ka dëshmi që komuna ka dërguar kërkesë më shkrim për kuotimin e çmimeve te së paku tre operator ekonomik ashtu siç kërkohet nga ligji për prokurim publik.

Menaxhmenti i Komunës së Dragashit është pajtuar me disa nga gjetjet. Por për një pjesë të tyre ka dhënë edhe komentet e veta… (gjerësisht, sot në “Kohën Ditore”)

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net