Opoja.net

Banorët e Blaçit, e kanë prioritet rregullimin e rrjetit të ujësjellësit dhe shtratit të lumit

Në vazhdën e takimeve që KDI po organizon me banorë të lokaliteteve të ndryshme me qëllim të identifikimit të problematikave me të cilat përballen gjatë përditshmërisë dhe adresimin e tyre tek institucionet kompetente, u zhvilluan edhe dy takime të ndara me banorë të fshatit Blaç nga Komuna e Dragashit si dhe me banorë të fshatrave Reçan dhe Planjane nga Komuna e Prizrenit.

Rregullimi i rrjetit të ujësjellësit dhe shtratit të lumit janë ndër kërkesat më prioritare të banorëve të fshatit Blaç.

86 pako ushqimore u shpërndanë nga Shoqata humanitare Opoja

Opoja.net

Në Dragash shpërndahen pako ushqimore në kuadër të projektit “Sofra e Ramazanit 2021”

Opoja.net

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për muajin e shenjtë të Ramazanit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net