Opoja.net

Banorët e fshatit Bresanë pastrojnë varrezat në prag të festës së Kurban Bajramit

Opoja

Në prag të festës së Kurban Bajramit banorët e fshatit Bresanë kanë ndërmarrë një aksion vullnetar me pastrimin e varrezave.

Në festat e Bajramit pas faljes së Namazit besimtarë vizitojnë varrezat e të afërmve të tyre.

Ashtu siç pastrohet çdo shtëpi për festën e Bajramit, të njëjtën gjë Banorët e fshatit Bresanë e bëjnë edhe me varrezat në mënyrë qe vizita e neserme në to te jetë sa më e lehtë!
Autor: Nderim Ademi

Loading...

Mos i humb

DKA në Dragash në koordinim me MASHT edhe këtë vit ka vazhduar me trajnimin e mësimdhënësve

Opoja.net

Familja Kasami nga Bresana shëmbëlltyrë për të mirë!

Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja.net

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net

Afrohen zgjedhjet, Kadri Veseli shkon në xhami…!

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net