Opoja.net

Bashkësia Islame e pranon se dy xhami nga Dragashi nuk i ka nën ombrellë

Lajme Opoja

Pasi disa ditë më parë u publiku një letër kercenuese për Bashkësin Islame nga Xhamia e re e fshatit Bresan, ky disa njerz te panjour ka shkruar një leter të tillë. Tash edhe BIK-u ka një përgjegjje pasi e pranon se gjamia nuk është nën ombrellën e saj.

Siq trasmeton edhe Koha.Net në Kosovë janë të indefikuara katër xhami të cilat BIK-u nuk i ka nën ombrellën dy prej të cilave tashme jan mbyllur.

Së paku keto jen te dhenat që i siguruar BIK-u përfaçsusit e të cilet thojnë se ato duhet të mbyllen pasi nuk dihet se qfarë aktivitete mund të zhvillohen ne to, kush i drejton edhe për qfarë arsyje funksionon.

Resul Rexhepi, sekretari i BIK-u ka shpjegur se posedojnë informata se nl Kosovë jan katër xhami të cilat dy prej tyre jan funksionale dhe ndodhen në Dragash ndersa, dy të tjera janë mbyllur njera ne Deçan dhe tjetra ne Prishtinë. Ku në rastin e një operacioni për mbylljen e ketyre xhamieve u arrestuan edhe 40 persona që dyshohen për terrorizëm./Opoja.Net/

Rezultatet e fundit: Një i vdekur nga Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Aktivistët e VV-së në Dragash i gëzohen fitores në Podujevë, shpresojnë ta mundin LDK-në edhe në Dragash

Fari Kolloni

Aksident me të lënduar në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net