Opoja.net

Bekir Qusaj behët asambleist i ri i KK në Dragash nga radhat e PDK-së

Opoja
Bekir Qusaj behët asambleist i ri i KK në Dragash nga radhat e PDK-së

Në seancen e Vll-shtatë të Kuvendit Komunal të Dragashit e bëri betimin asambleisti i ri nga rradhat e Pdk-së z.Bekir Qusaj ,pasi që e zëvëndesoj Vehbi Nazifin tash inspektor në Komunen e Dragashit.

Bekiri vjen nga një fshat që asnjëherë më parë nuk ka pasur përfaqësues në Asamblen Komunale pra nga Fshati Pllajnik.

Në këtë ditë asambleisti i ri u zotua se do të përfaqësoj në mënyren me të mirë qytetaret e komunes son e në veqanti bashkëfshataret të cilet edhe sot e kësaj dite ende kanë mungesa në disa gjera elementare . /Opoja.net/

Loading...

Mos i humb

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net

Aktivitetet e Drejtorisë së Arsimit në Dragash me Caritasin Zviceran (CaCH) në kuadër të projektit SHPRESE të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me klasat para fillore

Opoja.net

Rrokulliset kombi në rrugën Dragash – Brod

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net