Opoja.net

Bellobrad i Dragashit, qytetarët në ditën e zgjedhjeve përballen me mungesë të ujit

Në fshatin Bellobrad të Dragashit, banorët ditëve të fundit po përballen me probleme me ujë.

Në ditën e zgjedhjeve lokale janë duke kërkuar ujë pas një problemi me një rrjet privat të ujit.

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Talat Bahtijari, banor i këtij fshati, ka thënë se tashmë e kanë gjetur defektin dhe po mundohen ta sanojnë atë.

“Fshati ynë ka nevojë për unë më shumë shumë, problem është, që 20 vjet nuk kemi ujë hiç.

Sot edhe nesër vazhdon do ta presim asfaltin tash. Problemi këtu në mes të asfaltit është. E bllokojna edhe rrugën”.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto