Opoja.net

Biografia e Shaban Shabanit

Datëlindja: 14.10.1971 Brodosanë, Komuna e Dragashit. Përgatitja profesionale: Universiteti i Prishtinës – Profesor i Biologjisë

Eksperienca në punë:
1999 – 2009 – Zyrtar në Drejtorinë për Arsim, Kulturë,Rini e Sport
2000 – 2013 – Delegat në Asamblenë Komunale të Dragashit
2013 – 2017 – Kryesues i Asamblesë Komunale të Dragashit
2017 – 2021 – Kryetar i Komunës së Dragashit

58
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Angazhimi politikë:
– Delegat i Kuvendit të përgjithshëm të PDK-së
– Kryetar i Nëndegës së PDK-së në Brodosanë në dy mandate
– Anetarë i Kryesisë dhe Nënkryetar i parë i Degës së PDK-së në Dragash

Statusi familjar: I martuar dhe baba i 3 fëmijëve.

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto