Biznismeni Burim Piraj shtroi iftar për administraten dhe punëtoret e KBI-së Dragash

Opoja.net Opoja.net Opoja

Sot me datë: 10.04.2023, në ambientet e restorant “Meka” në Dragash, biznismeni i njohur dhe pronari i Industrise së mishit “Meka” në Pllavë-Dragash, Burim Piraj, dhuroi iftar për administraten dhe punëtoret e KBI-së Dragash.

Bashkëpunimi dhe nihmesa e z. Burim Piraj është e dëshmuar për çdo vitë dhe kohë prandaj, KBI-së Dragash i është mirënjohese çdo herë.
Lusim Allahun e Madhërishëm që kontribuesit z. Burim Piraj, t’ia shton mallin e hallallit dhe ta ruan e ta begaton me familje.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-